Warning ! You have stepped onto Candy Blossom.Follow me and leave a tag │FollowDashboard
Sweet Treats.
Entry


About


Links

Welcome :)

Hello.Welcome to iechaasweetie.blogspot.com Feel free to navigate around. Thanks!




Credits


Skin+header designer : Ainnad_Rocks
editor :puteri suriani
Photos : Weheartit | Tumblr
Background : Kak Biyha
0 cookie(s) ● Sunday, March 18, 2012 ● 9:58 AM



0 cookie(s) ● Wednesday, March 7, 2012 ● 12:12 AM



Yeahh ^ ^ kena tinggal sorangsorang dkt rumah . so boringg --' hahaa , jd aku amik lappy layan webcam nyanyi sorangsorang , ss sorangsorang , hahaa . dh hobby kan :D so korang tkpayah nak kutuk sangat lh kan . setiap org ada pendirian diri sendiri kn . so , Just Be Yourself ^ ^ Omeyy tk itew ? hikhikk . K ah , thats all . byeee .

0 cookie(s) ● Saturday, February 25, 2012 ● 5:51 AM
Erghhhh >< exam ohh exam , cepat betul masa berlalu . rasa mcm baru semalam je aku start bukak bukuu . wuuuu , nak nangis lah macam niy . next week dh exam dah . kalau banyak fail , kena tendang masuk kelas PD , OMK ! taknakkk ! >< #iecha fokusfokus . Opss , ummi itew dh bising dah suruh studyy . waaaaa ~ time to studyy , bye guys :D prays with me kayy :D thanksss , mmuah sikit :* heeee thats all byee ^^

0 cookie(s) ● ● 5:43 AM


Ya Allah , hari ni aku dh puas menangis . what wrong with me ? aku nak jd Iecha yg dulu . yang selalu ceria & sentiasa senyumm . yeahhh ! Aku kuat :D ! ramai lagi orang di sekiling aku yang sayangkan aku knkn , yg sentiasa menyokong aku & sentiasa disamping aku saat aku susah dan senang . i'm very grateful :') yeahh ! aku trperlu nak buang air mata aku hanya kerana seorang lelaki . org bodoh je yg buat mcm tu termasuk aku. hahaa . aku tknangis dah , Iecha kuat knkn ? walau 1000 masalah yg melanda dalam hidup aku . Aku akan tetap tersenyumm , setitis air mata jatuh , ia amat berharga kn. Allah beri air mata hanya untuk ditangisi kerana kegembiraan bukan kesedihan , walahh ^^  Iecha tetap Iecha :D Peace :3

0 cookie(s) ● ● 1:43 AM

Ya Allah , ape lah dugaan yang engkau berikan padaku kali ni Ya Allah :'( aku tak kuat , aku lemah dengan semua ujian ini . berikan lah aku kekuatann , hmmm :'( tolonglah wahai kaum adam , janganlah kau perlakukan kaum hawa mcm boneka yang tkda hati ! erghhh , aku benci lelakii . benci benciiiiii >< suka sangat nak permainkan perasaan perempuan , tkda untung punnn . capital H , kalau kau tkserious dengan aku , kau jangan mintak aku utk teruskan relation niyy . aku tkboleh tahan lagi dengan perangai kau lah . aku nak break cara baik . bila aku mintak break , kau merayu kau tknak . kau berjanji bagai dengan aku . aku dh banyak bagi kau peluang , tp takpernah kau hargai . aku dh penat lah weyyy . serious aku sayangg kan kau , aku tkboleh nak lepaskan kau . tp kau dh buat aku mcm niy kan , aku terpaksa lah . aku tknak lah terhegeh-hegeh dkt kau lahh , errrr jatuhlah saham aku doooo . kau boleh buat , aku pun boleh buat sayanggg :) kau pikir kau tu handsome sangat lah sampai semua perempuan kau nak kebas . eeeeee --' watlek ! please lah ~ btw , aku tksuka lah berdendam niy . berdosaa . aku harap kau berubah , aku harap kau sedar , aku harap kau nampak yg aku sayangkan kau :') aku harapp sangattt . aku mesti kuatt ! yeahh , harap Allah temukan aku jalan yang terbaik untuk selesaikan masalah niy . aminn :') Iechaa , be strong . hati aku sakit sangat weyy ,  aku Sayanggg kau . aku harap kau faham ,  hmmm :'(  that all , bye

0 cookie(s) ● Sunday, February 19, 2012 ● 5:51 PM


Ilovee Beachh :3 lepak dkat pantai buat haty kite jadi tenang knkn ? wuuuuu :D Segala masalah kite hilangg kalau melihat pantai . Subhanallah , ciptaan Allah indah sekalii . Iecha be strong iecha :') aku bolehh , jyeahhh ! aku kuat , aku boleh hadapi semua masalah niy kan . Ya Allah , berilah aku kekuatan untuk menghadapi cubaan yang engkau berikan , Aminn :') I'm strongg ! that all , bye. huuuu ~

0 cookie(s) ● ● 5:36 PM






2 hari berturut-turut , kenduri dan terus kenduri . naik dh badan akuu , asyik makan jee . kata orang rezeki jangan ditolak kn , makanan dh sedapsedap . bedal jelahh , janji perut kenyang. takpe , balik kl , diet lah balik .  hohoho ^_^  kitorang pun dh jadi mereng dh , duduk dkt kampung niy . dengan pakai baju kurung nye lagi. dengan banyak spesis nyamuk lagy ,  panas woooo ~ sabor jelah --' takde kerja nk buat , posing lh mcm org gilo . hahaa XD nak tunggu umi abah sembang , sampai besok subuh pun jadik. dh jumpa rodong tu , sembang pun dh tk ingat dunia dhh . wuuuuu . that's why , drpd kitorang bosanbosan dengo orang tua dok sembang . tngkap gambar lh , penyelesaian kitorang untuk hilangkan bosan :3 heuwheuww , dh camera depan mata kn. pantang dooo , camera dengan kitorang dh mcm magnet dah , mesty nak bergambat punyeee . hobi kan , apa boleh buat kan :) korang tkboleh nak cakap ape dh . heeee . korang jangan nak mengutuk eaea ? siblings kitorang niy mereng + happening yeahh ! korangg ada ada ? tak da kan ;) so diamm :P  hohooo , that all bye
Location : Pahang Darul Makmur , Mentakab .


Past