Warning ! You have stepped onto Candy Blossom.Follow me and leave a tag │FollowDashboard
Sweet Treats.
Entry


About


Links

Welcome :)

Hello.Welcome to iechaasweetie.blogspot.com Feel free to navigate around. Thanks!




Credits


Skin+header designer : Ainnad_Rocks
editor :puteri suriani
Photos : Weheartit | Tumblr
Background : Kak Biyha
0 cookie(s) ● Saturday, February 25, 2012 ● 1:43 AM

Ya Allah , ape lah dugaan yang engkau berikan padaku kali ni Ya Allah :'( aku tak kuat , aku lemah dengan semua ujian ini . berikan lah aku kekuatann , hmmm :'( tolonglah wahai kaum adam , janganlah kau perlakukan kaum hawa mcm boneka yang tkda hati ! erghhh , aku benci lelakii . benci benciiiiii >< suka sangat nak permainkan perasaan perempuan , tkda untung punnn . capital H , kalau kau tkserious dengan aku , kau jangan mintak aku utk teruskan relation niyy . aku tkboleh tahan lagi dengan perangai kau lah . aku nak break cara baik . bila aku mintak break , kau merayu kau tknak . kau berjanji bagai dengan aku . aku dh banyak bagi kau peluang , tp takpernah kau hargai . aku dh penat lah weyyy . serious aku sayangg kan kau , aku tkboleh nak lepaskan kau . tp kau dh buat aku mcm niy kan , aku terpaksa lah . aku tknak lah terhegeh-hegeh dkt kau lahh , errrr jatuhlah saham aku doooo . kau boleh buat , aku pun boleh buat sayanggg :) kau pikir kau tu handsome sangat lah sampai semua perempuan kau nak kebas . eeeeee --' watlek ! please lah ~ btw , aku tksuka lah berdendam niy . berdosaa . aku harap kau berubah , aku harap kau sedar , aku harap kau nampak yg aku sayangkan kau :') aku harapp sangattt . aku mesti kuatt ! yeahh , harap Allah temukan aku jalan yang terbaik untuk selesaikan masalah niy . aminn :') Iechaa , be strong . hati aku sakit sangat weyy ,  aku Sayanggg kau . aku harap kau faham ,  hmmm :'(  that all , bye


Past Future